Hoppa till sidans innehåll

Nyheter Jolle


 

 

Liros Cup 2018

(2018-06-05 20:09)
Årets första Liros cup genomfördes under söndagen utanför Lomma i strålande förhållanden. För första gången var det fem klasser med sammanlagt 46 jollar, enmansjollarna Optimist, Zoom8 och E-Jolle samt tvåmansjollarna RS Feva samt 29er.
 
Årets första Öresund Race genomfördes under strålande förhållanden i Lomma. Det var speciellt roligt att se 11st ** rekordmånga ** unga seglare från LBS. Öresunds Racen är tävlingar för nybörjare / optimist grön.
 
Nu har vi uppdaterat informationsfolder för seglarskolan 2018. Där hittar du praktiska tips inför seglarskolan samt information om vilka möjligheter som finns efter att seglarskolan är genomförd.
 
Preliminärresultat för Rikskval II Optimistjolle i Lomma
 
Uppdaterat preliminärtresultat för e-jolle dag 1 och 2
 
Imorgon söndag är det sista tävlingsdagen och många börjar planera hemfärden redan på morgonen vid ankomst. Läs detta för information gällande parkering av bilar, trailers och alternativa upptagningsplatser för ribbar!
 
Bilder från rikskval och elitserie i Lomma dag 1 finns på Google foto
 
Dag 2 Flightindelning rikskval II optimistjolle
 
Preliminärt resultat från första dagens race vid Elitserie 5 E-jolle i Lomma.
 
Preliminärt resultat från första dagens race vid Rikskval II Optimistjolle i Lomma.
 
Prova på segling med e-jolle! För alla intresserade vid e-jollerampen efter protesttidens utgång för e-jolle. Välkomna!
 
Indelning av fleet vid rikskval optimistjolle dag 1 ligger uppdaterad på anslagstavlan på klubbhuset och här på hemsidan
 
Passa på att besöka Båths under helgen för rikskval & elitserie, 26-27 maj 2018. Båths kärran är uppställd i anslutning till LBS klubbhus med alla tillbehör och reservdelar som behövs till en optimist eller e-jolle!
 
Under rikskval & elitserie öppnar vi en kiosk i LBS klubbhus. Matpaket, mackor mm säljs i kiosken.
 
Som du säkert redan har sett så har vi sponsorer till helgen den 26-27 maj. Kolla gärna in deras länkar och gynna dem om ni kan. Utan dessa hade vi inte haft samma förutsättningar till att göra helgen till en seglarfest. LBS/BOJK/SSP
 

Sponsorer Rikskval II Optimist & Elitserie 5 E-jolle 

Postadress:
Lommabuktens SK - Segling
Box 12
23421 Lomma

Besöksadress:
Ankarplatsen 1
23433 Lomma

Kontakt:
Tel: 040-41 30 16, 0707-41 13 10
E-post: lbs@lbs.nu