Hoppa till sidans innehåll

Blodiga yxan & Jollemiddag


Alla familjer med barn som deltagit i LBS seglarskola eller jolleträning under året är välkomna på Jollemiddag & Blodiga Yxan cup lördagen den 10 november.

Vi startar med Blodiga Yxan cup som är till för alla föräldrar som annars bara står på landbacken och tittar på och nu äntligen får chansen att visa hur en optimistjolle ska seglas. 
Här får ungdomarna också möjlighet att komma med alla de goda råd och tips som de annars brukar få av de vuxna ("skota till hörnet", "sitt mitt i båten", "dra rodret till dig", "du har en bubbla i seglet", "du måste spria mer" osv ...). 
Vi seglar på en publikvänlig bana inne i hamnen och vi hoppas på att barnen anmäler riktigt många föräldrar till denna rafflande kappsegling.

Jollemiddag
Kostnad för jollemiddag: Vuxen 140 kr, Barn 90kr. Medtag egen dryck.
Plats: LBS vid klubbhuset och jollebodarna
Tider: Blodiga Yxan cup rorsmansmöte kl16, middag ca kl18
Datum: 10 november 

Anmälan Blodiga yxan
Anmäl dig till Blodiga yxan cup. Sista datum för anmälan är söndagen den 4 november. Skicka ett email till This is a mailto link och ange vem som ska segla.

Anmälan Jollemiddag
För anmälan till middagen skicka ett email till This is a mailto link och ange vilka familjemedlemmar som kommer samt om det är någon som är vill ha specialkost. 

Vi ses // Jollekommittén

Uppdaterad: 25 SEP 2018 18:08 Skribent: Ingrid Remvall Nilsson
Epost: Adressen Gömd

Sponsorer Rikskval II Optimist & Elitserie 5 E-jolle 

Postadress:
Lommabuktens SK - Segling
Box 12
23421 Lomma

Besöksadress:
Ankarplatsen 1
23433 Lomma

Kontakt:
Tel: 040-41 30 16, 0707-41 13 10
E-post: This is a mailto link