Hoppa till sidans innehåll

Jolleträningar & Tisdagsseglingar

24 MAR 2014 23:13
Från och med den 31/3 drar vi igång träningar och Tisdagsseglingar som vanligt.
  • Skapad: 24 MAR 2014 23:13

Träningar
Träning för E-jolle på måndagar och Optimist på onsdagar. Nytt för i år är att vi även har träning för Zoom 8, även det på onsdagar. Anna kommer att vara vår huvudtränare för Optimist. Till sin hjälp med ansvar för de Gröna seglarna kommer Anna att ha Kristoffer, Henrik och Hjalmar. André kommer att vara huvudtränare för E-jolle och Lovisa för Zoom 8. De två första veckorna har vi samling riggade och klara kl 17.30 och efter påsk kl 18.00. Träningsschemat hittar ni på hemsidan, och där har vi även lagt upp vissa tävlingar. Efterhand kommer informationen att uppdateras med ytterligare tävlingar, vem som är tränare etc. Ni kommer även så småningom att kunna hitta samlad information om träningar, tävlingar och annat i Jollekalendern. Nedan har ni länkarna till respektive klass samt kalendern.

Optimist

E-jolle

Zoom 8

Jollekalendern

 

Tisdagsseglingar

Som säkert vet, så är det föräldrarna som håller i Tisdagsseglingarna. Någon av våra tränare kommer att coacha, med fokus på att hjälpa de Gröna seglarna. Men det är vi föräldrar som lägger banan, sköter start och målgång samt ordnar med fika efter seglingarna. Vi behöver alla hjälpas åt, så därför finns det ett schema där man skriva upp sig, antingen som ansvarig för Startbåt, Banläggning eller Fika. Om man vill hjälpa till, men känner sig osäker, kan man följa med ut och lära sig av någon som har varit med förr. Med fördel kan man vara 2-3 stycken i både Startbåt och Banläggarbåt – det blir både enklare och roligare för de som är med – och så lär man sig hur det går till. Jag bifogar länken till schemat. Sätt gärna upp er på de
positioner och tider som passar genom att skicka ett e-mail till mig, eller genom att lägga in det direkt i schemat om ni har inloggningsrättigheter. Här är länken till schemat för Tisdagsseglingarna.

Tisdagssegling

Skribent: Gustaf

 

Postadress:
Lommabuktens SK - Segling
Box 12
23421 Lomma

Besöksadress:
Ankarplatsen 1
23433 Lomma

Kontakt:
Tel: 040413016, 0707411310
E-post: This is a mailto link