Hoppa till sidans innehåll

LBS Seglarskola sommaren 2020

09 APR 2020 16:17
Anmälan till Seglarskolan för barn mellan 6 och 14 år är öppen. Vi hälsar alla välkomna till seglingens fantastiska värld.
  • Skapad: 09 APR 2020 16:17

För närvarande är våra planer att genomföra seglarskolan med några få ändringar från ett normalt år. Det är viktigt att poängtera att vi följer Svenska Seglarförbundets och Folkhälsomyndigheternas anvisningar och att vi kommer att anpassa oss efter eventuella förändringar. Om vi, med tanke på folkhälsomyndigheten och SSFs  riktlinjer, inte kommer att kunna genomföra seglarskolan kommer naturligtvis anmälningsavgifter att återbetalas. Vi kommer även att vänta så länge det är praktiskt möjligt att skicka ut fakturor på seglarskolan för att undvika eventuell återbetalning. I händelse av sjukdom hänvisar vi i första hand till annat kurstillfälle i mån av plats.

Seglarskolan i år planeras att bedrivas helt utomhus. Vi kommer inte att ha samlingar inne i klubblokalen för att minimera smittorisk. Seglarna ombeds att vara ombytta när de kommer till hamnen och att inte använda omklädningsrummen. Vi planerar att ha fler ledare i år än förut, bland annat för att kunna arbeta i mindre grupper samtidigt som många får möjlighet att lära sig segla.

Att lära sig att segla är ett ypperligt sätt att vara utomhus under en tvåveckorsperiod i sommar. Förhoppningsvis tar seglarna med sig ett livslångt intresse - som vi som håller i seglarskolan har gjort.

Vi planerar för och hoppas kunna genomföra årets seglarskola, men utan tvekan går säkerheten först.

Läs mer och hitta anmälan här >>

Välkomna till LBS seglarskola!

Andreas, Axel, Lasse och Peter

Seglarskoleansvariga

Skribent: Remvall Nilsson
E-post: Adressen Gömd

 

Postadress:
Lommabuktens SK - Segling
Box 12
23421 Lomma

Besöksadress:
Ankarplatsen 1
23433 Lomma

Kontakt:
Tel: 040413016, 0707411310
E-post: This is a mailto link