Hoppa till sidans innehåll

Team Syd 2009

18 MAR 2009 21:34
Träningsgrupp 2009
  • Skapad: 18 MAR 2009 21:34

Med start i början på år 2009 kommer det att finnas en träningsgrupp för region 4’s optimistjolleseglare. Träningsgruppen kommer att bestå av de seglare som kvalade in till rikskval året innan. Kommande år tas en ny träningsgrupp ut efter det sista regionkvalet och bildar därefter en ny träningsgrupp för nästa säsong. För att finansiera träningsgruppen och regiontränaren kommer det att tas ut en avgift. Träningsavgiften ska betalas vid ett tillfälle, innan säsongen drar igång. Inför varje säsong kommer information om vad som ingår i träningsavgiften, samt en plan för vid vilka tillfällen gruppen kommer träna tillsammans.

 

Tanken med ”Team Syd” är att seglarna ska känna samhörighet även utanför sin egen klubb. Det ska finnas en träningsgrupp där de får bra konkurrens och kan utvecklas och bli en så bra seglare som möjligt, samt ha roligt! Genom en träningsavgift garanteras uppslutningen av seglare och att samma seglare kommer medverka vid varje tillfälle.

 

En tydlig plan för träningsupplägget kommer att underlätta för både tränare och seglare. De lokala tränarna kommer lättare att kunna planera träningen på hemmaplan. Genom ett mer ingående samarbete mellan regiontränaren och de lokala tränarna når vi en högre kvalitet i träningen. Seglarna kommer att kunna förbereda sig bättre inför ett träningsläger, eftersom de vet vilket innehåll träningen kommer att ha.

 

Anmälan till Team Syd skall göras av klubben, intresse kan anmälas till Leif 

Skribent: Magnus Nordström

 

Postadress:
Lommabuktens SK - Segling
Box 12
23421 Lomma

Besöksadress:
Ankarplatsen 1
23433 Lomma

Kontakt:
Tel: 040413016, 0707411310
E-post: This is a mailto link