Hoppa till sidans innehåll

Äntligen - 2:a mars börjar seglarsäsongen för våra unga seglare!

24 FEB 2019 13:15
Plusgraderna stiger, solen skiner och vårblommorna börjar titta fram. Äntligen börjar det bli dags att dra på sig varma kläder och damma av jollarna - havet väntar!
  • Skapad: 24 FEB 2019 13:15

Har du ingen egen torrdräkt har klubben 6-7 torrdräkter som går bra att låna. Vi kommer att ha 5 träningsgrupper: Optimist Grön, Optimist Blå, Optimist Röd, Zoom 8 samt 29er och alla börjar sina träningar med säsongstart på vattnet lördagen den 2:a mars kl 10-12.30. Träningarna fortsätter därefter varje lördag under mars månad. I april går vi över till kvällsträningar på vardagar, med samling 18.00. I samband med en av dessa kvällsträningar så kommer vi att hålla ett föräldramöte, vi återkommer med tid och plats för det.

Priser för medlemskap och träning kan du läsa mer om här >>
 
Optimist Grön – För de som började segla förra året och tränade med den Gröna gruppen under hösten. Från april blir det träning på måndagar. Ansvarig tränare är Esmeralda.

Optimist Blå – För de som tränade i Blå grupp under hösten. Två träningar i veckan, måndagar och torsdagar. Ansvariga tränare är August.

Optimist  Röd – För de som tränade i Röd grupp under hösten. Två träningar i veckan, tisdagar och torsdagar. Ansvariga tränare är Filippa och Josefin.

Zoom 8 – För de som känner att de har vuxit ur optimistjollen och vill fortsätta segla enmansjolle. Klubben har två jollar som går bra att låna på träningarna. Träning på tisdagar. Ansvariga tränare är Filippa.

29er – För de som känner att de har vuxit ur optimistjollen och vill fortsätta segla tvåmansjolle. Egen jolle krävs. Träning på måndagar. Ansvariga tränare är Fabian.

Samträningar
För Optimist Blå och Röd finns även möjlighet till två samträningar i Lomma som anordnas av Svenska optimistjolleförbundet , 24/3 och 31/3. Mer information och anmälan hittar ni här.

Välkomna till en härlig seglarvår! :)

Skribent: Remvall Nilsson
E-post: Adressen Gömd

 

Postadress:
Lommabuktens SK - Segling
Box 12
23421 Lomma

Besöksadress:
Ankarplatsen 1
23433 Lomma

Kontakt:
Tel: 040413016, 0707411310
E-post: This is a mailto link