Hoppa till sidans innehåll

Bli mer engagerad som jolleförälder

19 FEB 2019 09:41
Att vara jolleförälder är härligt. Massor av frisk luft och vackra vyer ihop med engagerade barn och unga. Men kanske vill du göra mer än att titta på?
  • Skapad: 19 FEB 2019 09:41

Oavsett om du har tidigare erfarenhet själv från segling eller om du aldrig har satt din fot i en båt kan du vara delaktig! Vi anordnar en hel del regattor (tävlingar) inom jollesegling, såväl stora som små evenemang. Inte minst våra egna onsdagsseglingar, som drivs av föräldrar, dit alla jolleseglare är välkomna för att testa på hur det är att segla en liten tävling.

Nu vill vi se till att fler föräldrar får möjligheten att bli delaktiga och lära sig moment som att lägga banor, sitta med i följebåt och behärska grundläggande regler. Under våren kommer LBS att ha en kurs för att bli funktionär för tävlingar och vi hoppas att ett gäng med just jolleföräldrar vill delta i kursen och skaffa sig lite mer kunskap inför framtida kappseglingar.

Det kommer eventuellt även att bli fler utbildningar framöver för andra roller än funktionär som tex. Tävlingsledare. Läs mer här: https://www.lbs.nu/Nyheter/Kappseglingsnyheter/blieniteametochenbattreseglare/

Låter det intressant? Skicka ett mejl och anmäl dig till This is a mailto link så fort som möjligt, senast 1/3.

Har du frågor kontakta gärna Marcus Skogfeldt ordförande i jollekommittén på mejl: This is a mailto link eller mobil: 0723-24 07 97

Skribent: Remvall Nilsson
E-post: Adressen Gömd

 

Postadress:
Lommabuktens SK - Segling
Box 12
23421 Lomma

Besöksadress:
Ankarplatsen 1
23433 Lomma

Kontakt:
Tel: 040413016, 0707411310
E-post: This is a mailto link