Hoppa till sidans innehåll

Träning


Lommabuktens Seglarklubb är en av södra Sveriges mest aktiva klubbar. Inom Jollesektionen, under beteckningen Lomma Sailing Team, bedriver vi träning under årets alla månader. Från mars till november seglar vi. Vintermånaderna ägnar vi år fysträning och teori. I Lomma Sailing Team finns plats för alla. Vi har träningsgrupper för de som nyligen har gått i seglarskolan och har grupper för seglare på högsta nivå. Varje år blir flera av våra seglare uttagna att representera Sverige på olika internationella mästerskap. Vi satsar mycket på våra duktiga tränare och skickar dem regelbundet på kurser arrangerade av Svenska Seglarförbundet.

Träning 2021

Vi har 5 träningsgrupper: Optimist Grön, Optimist Blå, Optimist Röd, Zoom 8 samt 29er. Läs mer om de olika träningsgrupperen här.

Höstterminen
Segelträningarna på vardagar börjar vecka 33 och lördagen 2 oktober övergår träning till lördagar och pågår till och med 6 november.                                                                                                      

Träning optimistjolle
Grön grupp på måndagar, Blå grupp på måndagar och torsdagar och Röd grupp på tisdagar och torsdagar.

Träning stora jollar
Träning för zoom 8 på tisdagar och 29er på tisdagar och torsdagar. För övriga jollar (E-jolle, Laser och Feva, Aero) ber vi er kontakta oss så hittar vi tider som passar.

Onsdagsseglingar
Höstens seglingar börjar 18 augusti Onsdagsseglingarna, som är för alla jollar och alla nivåer, nybörjare såväl som erfarna. Här är föräldrar välkomna att vara med och hjälpa till. Det är fika till alla efteråt. Ingen anmälan, bara att dyka upp.

Alla tider finns i jollekalendern
kalendern hittar ni alla datum och tider för träningar, läger och regattor i och utanför Lomma. Ett tips är att prenumerera på kalendern så att ni alltid har den uppdaterad i telefonen eller datorn.
Lomma Sailing Team - Aktiviteter i Lomma
Lomma Sailing Team - aktiviterer utanför Lomma

Uppdaterad: 08 AUG 2018 13:08 Skribent: Niklas

 

Postadress:
Lommabuktens SK - Segling
Box 12
23421 Lomma

Besöksadress:
Ankarplatsen 1
23433 Lomma

Kontakt:
Tel: 040413016, 0707411310
E-post: This is a mailto link