Hoppa till sidans innehåll

Träning 2022


Lommabuktens Seglarklubb är en av södra Sveriges mest aktiva klubbar. Inom Jollesektionen, under beteckningen Lomma Sailing Team, bedriver vi träning under årets alla månader. Från mars till november seglar vi. Vintermånaderna ägnar vi år fysträning och teori. I Lomma Sailing Team finns plats för alla. Vi har träningsgrupper för de som nyligen har gått i seglarskolan och har grupper för seglare på högsta nivå. Varje år blir flera av våra seglare uttagna att representera Sverige på olika internationella mästerskap. Vi satsar mycket på våra duktiga tränare och skickar dem regelbundet på kurser arrangerade av Svenska Seglarförbundet.

Träning 2022

Vi har 7 träningsgrupper: Optimist Grön, Optimist Blå, Optimist Röd, Zoom 8, RS Feva, RS Aero samt 29er. Läs mer om de olika träningsgrupperen här.

Vårterminen 2022
Segelträningarna för optimist blå och röd grupp, RS aero samt 29er börjar med samträning vecka 9. Läs mer om samträningen                                                                                                    

Träning optimistjolle
Grön grupp tränar på måndagar riggade och klara kl 17.30.

Blå grupp tränar på måndagar (17.30) och torsdagar 18.00.

Röd grupp på tisdagar och torsdagar riggad eoch klara kl 18.00.

Träning stora jollar
Träning för Zoom 8 på måndagar tillsammans med Optimist Grön/Blå.

29er på tisdagar och torsdagar. För övriga jollar (E-jolle, Laser och Feva, Aero) ber vi er kontakta oss så hittar vi tider som passar.

Onsdagsseglingar
Vårens seglingar börjar 4 maj Onsdagsseglingarna, som är för alla jollar och alla nivåer, nybörjare såväl som erfarna. Här är föräldrar välkomna att vara med och hjälpa till. Det är fika till alla efteråt. Ingen anmälan, bara att dyka upp. Detta är veckans höjdpunkt där såväl helt nya gröna seglare, syskon, föräldrar och mer erfarna seglare seglar och umgås tillsammans. Vi avslutar med gemensam fika!

Alla tider finns i jollekalendern
kalendern hittar ni alla datum och tider för träningar, läger och regattor i och utanför Lomma. Ett tips är att prenumerera på kalendern så att ni alltid har den uppdaterad i telefonen eller datorn.
Lomma Sailing Team - Aktiviteter i Lomma
Lomma Sailing Team - aktiviterer utanför Lomma

Uppdaterad: 08 AUG 2018 13:08 Skribent: Axel

 

Postadress:
Lommabuktens SK - Segling
Box 12
23421 Lomma

Besöksadress:
Ankarplatsen 1
23433 Lomma

Kontakt:
Tel: 040413016, 0707411310
E-post: This is a mailto link