Hoppa till sidans innehåll

Nyheter

Vi har fått in rapport om en möjlig men ej bekräftad drevstöld på Strykjärnet och ber er att vara extra uppmärksamma.
 
Vi påminner om att det är hög tid att anmäla sig till året party, LBS 75+ Jubileum. Vi utlovar underhållning i världsklass, fördrink, god mat och dans.
 
På förekommen anledning vill vi klargöra att vid lyft och sjösättning med Henrikssons Kranbilar krävs det att två personer minst är närvarnande från båtägarsidan.
 
Vi är stolta över att ha Claes Hiersemann från Gransegel här på vår träningssegling på fredag 13 maj.
 
... till den fina inramningen till säsongsinvigningen 2022 igår 1 maj. Vädrets makter, ja, allt var på vår sida. Bättre inledning av säsongen kan det inte bli!
 
Anmälan till första torsdagsseglingen 5 maj är nu öppen. Första seglingen är jaktstart med grillning efter målgång.
 
Landplatsgruppen ber er alla visa varandra hänsyn när ni kör runt med bilen på Strykjärnet.
 
Nu kör vi den populära mastkranskursen vid två tillfällen. En på lördag 7 maj och en på söndag 8 maj. Båda med start kl. 10:00.
 
Äntligen - Vi inviger seglingssäsongen 2022 traditionsenligt med tal av ordföranden och efterföljande Sillafrukost söndag 1 maj kl.11. Alla LBS medlemmar med familjer hälsas hjärtligt välkomna!
 
Alla nya medlemmar hälsas välkomna till LBS med ett introduktionsmöte där styrelsen berättar om alla klubbens verksamheter och aktiviteter.
 
 
 
Hej LBS-are! I väntan på egen båtplats kan du nu köpa ett Gästplatsmärke. Kansliet säljer 40 st märken för säsongen 2022.
 
I februari startar våra allra populäraste kurser inom nautisk kompetens. Anmäl dig här direkt på hemsidan. Var beredd på att kurserna med kort varsel kan ställas in eller avbrytas om myndigheternas restriktioner så påbjuder.
 
JSM 2021 är avslutat. Vi hoppas att det blir ett fantastiskt minne för alla unga deltagare och alla som på olika sätt har bidragit till tävlingen.
 
12345

Postadress:
Lommabuktens SK - Segling
Box 12
23421 Lomma

Besöksadress:
Ankarplatsen 1
23433 Lomma

Kontakt:
Tel: 040413016, 0707411310
E-post: lbs@lbs.nu