Hoppa till sidans innehåll

Landplatsen - underhållsarbeten i sommar

28 APR 2013 19:16
Under våren/sommaren kommer PEAB att snygga till rabatterna på landplatsen. Därtill kommer en del av de "vanliga" förhållandena att från tidigare år att behöva åtgärdas. En nyhet för en del är att sommarparkeringsområdet i år inte behöver tömmas som tidigare.
  • Uppdaterad: 29 APR 2013 15:15

PEABs åtgärder: Staketen/näten runt rabatterna inne på området kommer att tas bort. Staketen mot Västkustvägen kommer att rättas upp och snyggas till.

Av detta följer att om du har gamla träställningar, presseningar och annat som ligger vid/mot staket/rabatt så måste du placera det i din vagga ELLER i skräpcontainer.

 

Kemistationen är endast avsedd för vad som står på skylten vid grinden och inget annat (EJ brandsläkare, slipmaskiner och borrmaskiner m.m!). Vi är tacksamma om ni vill hjälpa oss med det. Nyckel till kemistationen är samma som till mastskjulen och den inhandlas på kansliet.

 

Du som vill ha släp  på  landplatsen mellan 1 april och 30 september, kontakta kansliet som anvisar plats, lämnar ut bricka och tar betalt.

 

Måndagen den 29/4 märker vi på område E ( nordöstra hörnet ) upp ett ömråde ÖS för vagnar. Vagnar som står nu i brandgatorna ska flyttas till detta område. Vagnuppställningen skall anmälas och betalas på kansliet. Du får samtidigt en bricka som skall fästas på vagnen.

 

Skall du ha endast vagn/vagga under längre period på landplatsen utan båt kontakta Båtplatskommittèn så fixar vi plats.

Positiva nyheten! Tänk på att du i år INTE behöver flytta bort/ihop vagn/vagga inför sommarparkeringen!


Båtplatskommittén

Skribent: Björn Skarin

Postadress:
Lommabuktens SK - Segling
Box 12
23421 Lomma

Besöksadress:
Ankarplatsen 1
23433 Lomma

Kontakt:
Tel: 040413016, 0707411310
E-post: This is a mailto link