Adoptera Zoom8

För att slutföra en order måste du skapa ett konto eller logga in. Du kommer att bli skickad till inloggningssidan när du slutför din order.

LBS har 1st Zoom8 som man kan adoptera under våren eller hösten. Det är en fullgod tävlingsjolle som man använder och vårdar som det vore sin egen. De kan användas på träningar, läger och tävlingar i och utanför Lomma.

Kostnaden för att adoptera är endast 800kr per termin och maxtiden är två terminer.

Varje båt har ett unikt kapell, en unik rigg med bom och segel, ett unikt roder och ett unikt centerbord. Allt utrustning är märkt med jollens identitet. På kapellen till jollen står identiteten skrivet tydligt med svart tusch.

I jolleboden har utrustningen sin egen plats. Allt märkt på samma sätt.Roder och centerbord ligger tillsammans i ett fodral och hänger längst inne i boden. Segel, delbar mast och bom ligger tillsammans med alla andra segel.

Jollen står på sin kärra på jolleplan

Om ni skulle vilja komma åt era jollar mm, som ni gärna får ta med till kappseglingar och träningar på andra klubbar, så är koden till jolleboden XXXXX.

Om något saknas eller går sönder, så berätta det för er tränare eller kontakta materialansvarig så hjälper de er att lösa det.