Märkning med SmartDNA

  • 8 apr 2015

Nu finns möjlighet att använda SmartDNA för märkning av stöldbegärlig egendom. Gemensamt för klubben och även privat.

En sprayflaska för utomhusmärkning av klubbens redskap, verktyg och datorer finns nu. Den är också tänkt att kunna användas till medlemmars drev, propellrar och annat stöldbegärligt på båtarna. Sprayflaskan finns för utlåning på kansliet och DNA är registrerat på klubben, ej individ.

Skyltar med information om att området är märkt med SmartDNA kommer att sättas upp.

SmartDNA är ett biologiskt framställt märk-DNA, som appliceras på stöldbegärliga föremål. Märkta objekt registreras i en databas och om stulna objekt med DNA märkningen hittas kan de sedan kopplas till ägaren.

Märkning med SmartDNA är osynlig och kan inte tvättas bort.

---

SYDSEC erbjuder dessutom alla klubbmedlemmar en liten ”Smart hem DNA” flaska för innebruk, som räcker till ca 400 märkpunkter, 5 st stora dekaler, 5 st små dekaler och 21 st minidekaler ingår, samt databasregistrering och laboratoriekostnader. Detta DNA registreras på dig personligen.

Priset för denna flaska är 950 kr inklusive moms under förutsättning att vi gör en sambeställning och då registrerar SYDSEC dig samt skickar faktura direkt till dig.

Du som är intresserad anmäl dig till lbs@lbs.nu  märk mailet med SmartDNA.

Sista anmälningsdag är 31 maj.

Nedanstående uppgifter måste finnas med vid anmälan:
Namn, personummer, adress, telefon, mobil och e-postadress.

SYDSEC erbjuder också hemlarm för 299 kr/mån och då ingår SmartDNA flaskan. Denna beställning gör du direkt till Bjarne Sjöbeck. bjarne.s@sydsec.se

Ytterligare information hittar du på www.sydsec.se