Uppstart av vårens jollesegling!

  • 7 feb 2020
  • jolle

 

Uppstart av vårens jollesegling!

07 FEB 2020 09:27

 

  • Fler

  • Skapad: 07 FEB 2020 09:27

 

Hej alla jolleseglare! Segelsäsongen närmar sig och vi håller på som bäst att förbereda oss för den. Vårens program ser ut så här:

Säsongstart 29e februari
Vi kommer att ha 5 träningsgrupper: Optimist Grön, Optimist Blå, Optimist Röd, Zoom 8 samt 29er och alla börjar sina träningar med säsongstart på vattnet lördagen den 29 februari kl 10-12.30. Träningarna fortsätter därefter varje lördag under mars månad. I april går vi över till kvällsträningar på vardagar, med samling 18.00.

Samträning
För de som inte tränar i LBS erbjuder vi träning under 5 lördagar för regionens blå och röda Optimist seglare. Start är 29e februari 10.00-12.30 samt följande lördagar mars ut, till en kostnad av 500 kr. För anmälan eller frågor skicka namn och grupp till lommasailingteam@gmail.com

Grupper
Optimist Grön – För de som började segla förra året och tränade med den Gröna gruppen under hösten. Från april blir det träning på måndagar. Ansvarig tränare är Leo.

Optimist Blå – För de som tränade i Blå grupp under hösten. Två träningar i veckan, måndagar och torsdagar. Ansvariga tränare är August och Nils.

Optimist Röd – För de som tränade i Röd grupp under hösten. Två träningar i veckan, tisdagar och torsdagar. Ansvariga tränare är Filippa och Josefin.

Zoom 8 – För de som känner att de har vuxit ur optimistjollen och vill fortsätta segla enmansjolle. Klubben har två jollar som går bra att låna på träningarna. Träning på tisdagar. Ansvariga tränare är Filippa.

29er – För de som känner att de har vuxit ur optimistjollen och vill fortsätta segla tvåmansjolle. Egen jolle krävs. Två träningar i veckan, tisdagar och torsdagar . Ansvarig tränare är Fabian.

Övriga jollar
I mån av intresse kan vi erbjuda träning för E-jolle/Laser/Feva, kontakta då lommasailingteam@gmail.com

Med vänlig hälsning jollekommittén

Skribent: Remvall Nilsson