Webbinarier - Kappseglingsregler

  • 16 mar 2021

LBS arrangerar två webbinarier om reglerna tillsammans med Anders Rydlöv: - 7 april ”Kappseglingsreglerna på enkelt sätt" - 8 april "Kappseglingsreglerna för aktiva kappseglare/funktionärer"

Webbinarium i kappseglingsregler

Kappseglingskommittén har mött ett stort intresse från många medlemmar om utbildning i kappseglingsregler. Det gäller såväl grundutbildning som repetition/uppfräschning. Till saken hör också att det getts ut en ny regelbok gällande 2021-2024.

Vi har därför fått möjlighet att knyta till oss Anders Rydlöv, nationell förhandlingsdomare och umpire, för att genomföra två webbinarium om reglerna.

Det första webbinariet, den 7 april, har inriktningen ”Kappseglingsreglerna på enkelt sätt. Grundläggande regler och situationer. För nybörjare eller som repetition”


Det andra webbinariet, den 8 april, har inriktningen Kappseglingsreglerna för aktiva kappseglare/funktionärer. Uppdatering av regelboken och några intressanta situationer.

 

Webbinarierna startar kl. 18:30 och slutar ca 20:00.

Det går bra att delta båda gångerna om man vill. Har man speciella situationer att ta upp och diskutera så ses det som positivt.

Deltagare ska ha tillgång till den nya regelboken. Den antingen kan laddas ner från Seglarförbundets hemsida https://www.svensksegling.se/Kappsegling/ReglerDomare/Kappseglingsreglerna2021-2024/ eller köpas via Seglarförbundets webbshop https://shop.svensksegling.se/sv/articles/2.2.4/kappseglingsregerna-2021-2024.

Webbinarierna genomförs som Zoom-möten.

Anmälan gör du till Stellan Larsson stellan.larsson@esselit.se. Meddela vilket/vilka webbinarier du vill delta i. Du kan också mejla Stellan om du har frågor.

Någon dag i förväg få du, som anmält dig, en länk till mötesrummet i Zoom.

Välkommen med din anmälan!