Ändringar på landplatsen

  • 6 mar 2012
  • båtplats

Till den kommande säsongen 2012-2013 kommer vi att göra ganska omfattande förändringar på vissa delar av landplatsen. Orsaken till detta är främst att försvåra stölder och objudna gäster genom att vi spärrar av och endast har en öppen infart till uppläggningsområdet under delar av året.

Vi ändrar under våren 2012 på landplatsen. Detta innebär att alla som ligger på G-platser, platserna norr om norra infarten, (17st) och några platser inom E- och F-områdena ( 9 st) kommer att behöva flytta till nya platser. Ett nytt kontrakt kommer på posten.  

Under Landplats 2012 hittar du den nya landplatskartan och en förteckning över vilka flyttningar som måste göras. Där finns även en karta som visar hur sommarparkeringsområdet ser ut. Kolla in din plats så att allt är OK!

 

De nya platserna kommer att märkas ut i början av mars och de nya ritningarna kommer under vecka 11 upp på våra anslagstavlor.

 

Kan du själv flytta vagn/vagga till den nya platsen är vi tacksamma. Om du inte klarar detta , hör av dig till oss med ett mail: Hans Garmer, hans@garmer.se  eller Jan-åke Jönsson, jan-ake.jn@Telia.com, helst till båda samtidigt så ska vi försöka hjälpa er. Listan över båtar som skall flyttas hittar du här.

 

På Å-hus har vi lagt in en pärm med det nya ABC för LBS, uppdaterat 2010-06-15. I pärmen finns även en del information från våra försäkringsbolag om vaggor och annat nyttigt vad gäller uppläggning.