Information om utbildning på SXK i Lomma tisdag 6 november

  • 29 okt 2012

Info-möte tisdag 6 november kl. 19:00 på Svenska Kryssarklubben, Öresundskretsens klubbhus Höjeågatan 6 i Lomma.

Följande medverkar och berättar om sina utbildningar:

  • Martin Hansen – El i båten Rolf Lundqvist – Båtmekanikerintyg, Maskinbefälsexamen klass VIII
  • Patrik Lindkvist – Radarintyg
  • Carina Ericson och David Libby – Yachtmaster Offshore
  • Per Erlandsson – Utsjöskepparintyg
  • Karin Meddings – Medborgarskolans utbildningar
  • Bo-Göran Ekevik –Kustskepparintyg, SRC/VHF-intyg, Fartygsbefälsexamen klass VIII, Väder ombord

Kom gärna med förslag på kurser/utbildning och/eller föreläsningar som du tycker är intressant och aktuellt. T.ex. kan Carina Ericson berätta om och ta emot förslag på Kvinna Ombord-aktiviteter.

Med tanke på att vi vill veta hur många personer som vi skall koka kaffe/te till, ordna med tilltugg och möblera lokalen så vill vi ha din anmälan senast dagen innan dvs måndag 5/11. Lokalen rymmer max ca 60 personer. Förra gången var vi ett 50-tal. Kostnad som vanligt 50:- för täckande av kostnader.

Alla är välkomna – medlemmar, icke medlemmar, medlemmar i båtklubbar m.fl. och du hör av dig till Öresundskretsens kontaktperson inom utbildningsfrågor, Bo-Göran Ekevik, bg.ekevik@gmail.com, 0708-970360.

Häng med på en kurs som du tycker intressant! Du träffar trevliga kamrater och får ett antal fina kvällar tillsammans. Kanske också ett sätt att förkorta tiden fram till nästa båtsäsong och samtidigt förbereda sig för en lite äventyrligare färd till sommaren.

Du skall veta att kursledarna är handplockade och det handlar inte bara om kunskap utan också om social kompetens för en trivsam samvaro.

Varmt Välkomna!

Bo-Göran Ekevik