Nytt från Segling

  • 24 maj 2013

Grattis till Aperitif och Tommy Jönsson som vann en flaska Champagne i after sail lotteriet den 23/5. Seglingen genomfördes i strålande solsken och lätta till måttliga vindar.

 

Carmen/X-119 vann följd av Myggan/J80 knappt före Josefina/X-37.  Resultat torsdagssegling 23/5 Nu hoppas vi på ännu fler båtar till kommande torsdagsseglingar. Jakstartskonceptet har gett mersmak hittills. Enklare för nybörjare och mer spännande för alla!

Vi vill också påminna om anmälan till Fyrtorn2handed den 28-29/6. Detta är en garanterat kul och lärorik segling för alla oavsett ambitionsnivå och ev erfarenhet från tidigare kappseglingar. Med lite smarta och lyckosamma vägval kan man dessutom få en bra placering. Glöm dock inte kolla att din båt har tillräckling säkerhetsutrustning (VHF, nödraketer etc). Inga konstigheter - i princip samma prylar som du bör ha på semesterseglingen. Så om du deltar kommer både du och din båt vara i bra form inför semestern. Dina vänner kommer dessutom kunna följa seglingen via webben där båtarnas postion kan följas inkl en del videofilmer från samarbetet ombord på vissa av båtarna.  Mer info om Fyrtorn2handed