Uppdatering av dina data

  • 17 sep 2013

LBS vill till faktureringen 2014 få fram en komplett matrikel och då behöver vi er hjälp! Uppgifterna om dig i LBS' register kan vara felaktiga. Väl registrerade är det inte alltid som de rättats till. Du kan maila data till LBS Kansli.


För en del medlemmar saknar vi aktuella uppgifter på båtnamn, båtdata, mailadresser o annat. Du kan själv se vilka uppgifter vi har i de matriklar som finns upphängda på anslagstavlorna i Klubbhuset och Åhus. Listorna kommer att uppdateras den 15 i varje månad fram till den 15/12 2013.

Aktuella telefonnummer, mailadress, postadress kan vara ändrade. Båten kan vara av annan typ och båtnamnet saknas ofta. Hjälp oss genom att kontrollera, rätta till och meddela de nya uppgifterna!


För oss som arbetar med sjöplatser/landplatser är det viktigt att man har RÄTT uppgifter. Vid akuta händelser som, t.ex, att en presenning håller på att blåsa sönder  är det viktigt att det finns telefonnummer som man kan SMSa eller ringa. De nya uppgifterna kan du lämna med E-post ( lbs@lbs.nu), lägga en lapp i brevlådan på klubbhuset eller genom att kontakta kansliet,


För att få ut en ny matrikel med faktureringen till alla medlemmar MÅSTE vi ha fått in ändringarna till Årsskiftet.
Vi har inte fått ut någon ny medlemsförteckning sedan 2009 så det är hög tid.


Båtplatsgruppen