Inbjudan till information och funktionärsutbildning inför H-Båt SM 2014

  • 28 mar 2014

Är du intresserad av att hjälpa till som funktionär på vattnet eller på land vid H-båt SM 2014 som arrangeras av LBS i sommar?

H-båt SM 2014 genomförs av klubben den 2-5 juli. Det är ett prestigefyllt uppdrag som LBS fått och som vi vill att seglarna ska komma ihåg både för bra seglingar och bra arrangemang. Vi kommer också att gå ut lite bredare med information om SM:et i kommunen med närområde och hoppas därmed få lite uppmärksamhet samt besökare och åskådare i hamnen vilket gör arrangemanget lite festligare.

Vi räknar med ett trettiotal båtar vilket omsatt i besättningar blir ca 120 seglare. För att klara arrangemanget krävs en funktionärsstab på ca 25 personer.

SM:et ska också ses som en utbildning och test för att se om klubben inom något år kan ta på sig ett ännu större arrangemang. Därför arrangerar klubben nu en funktionärsutbildning. Utbildningen kan både ses som ett tillfälle att fräscha upp sina kunskaper och som ett tillfälle att, som nybörjare, lära sig grunderna i ett kappseglingsarrangemang.

Information om H-Båt SM 2014 samt funktionärsutbildning

När:                    Söndag 6 april 2014, klockan 16:00-ca 20:00

Var:                    Klubbhuset

Program:      

1.       Information om H-Båt SM 2014 -- Magnus Nordström

2.       Funktionärsutbildning -- Morgan Sundén, ordförande i SSF:s arrangörskommitté

3.       Sammanfattning -- Leif Lindblad

Paus med enkel mat kommer att läggas in vid lämpligt tillfälle.

För att veta hur många som kommer och ha underlag för att beställa mat vill vi ha besked om du kommer eller inte, maila din anmälan snarast till stellan.larsson@esselit.se.

 

Välkommen!

 

/ Stellan Larsson