Bli en i teamet och – en bättre seglare

  • 16 jun 2015

LBS planerar en större utbildningssatsning som startar i höst som är avgörande för att säkra klubbens vision om aktiv och ledande seglingsklubb. Intresseanmälan gärna senast 25/6.

Vi vill gärna ha med så många som möjligt eftersom vi dels tror att man på detta sätt får mer ut av sin segling, dels stärker klubbkänslan.Även om det är en fördel att ha kappseglat så är det ingen nödvändighet så länge som intresset finns. Utbildningen vänder sig till aktiva seglare, passiva seglare och före detta seglare. Ålder spelar heller ingen roll utan såväl yngre som pensionärer är välkomna. Ett genomgående ”tema” är att deltagarna skall ha roligt och få möjlighet att lära känna andra klubbmedlemmar.

I första omgången inriktas utbildningen på funktionärsutbildning. LBS har alltid varit en uppskattad seglingsarrangör. Det gäller såväl kölbåtseglingar som jolleseglingar. I ambitionen att få ett eller flera större arrangemang till Lomma vill vi förstärka funktionärsstaben. I bifogade sammanställning framgår vilka roller som behövs vid ett kappseglingsarrangemang. Kanske är det någon roll som passar just dig.

Läs mer i bilagan nedan om de olika funktionärsroller som är aktuella. Förhoppningsvis finns där någon roll som du vill satsa på!

Vi vill gärna ha in många intresseanmälningar som inte är bindande. På så vis kan vi tillsammans med Seglarförbundet arrangera utbildningarna lokalt i Lomma eller i närheten. Hör av dig helst med en gång men gärna före den 25 juni till någon av:

Björn Mossberg 
Stellan Larsson mejladress: stellan.larsson@esselit.se; mobil: 0705-29 28 11
Johan Wickman ordf. kappseglingskommittén mejladress: wickman225@gmail.com; mobil: 0705-95 13 93