Vill du vara med och representera LBS i allsvenskan?

  • 31 aug 2016

Nu när allsvenskan i segling etablerat sig som arrangemang med aktivt deltagande så tycker vi inom seglingskommitten att LBS som en av Sydsveriges mest aktiva klubbar bör finnas med på den arenan.

Hej alla seglare i LBS!

Den 7-9/10 går ett kval till nästa års allsvenska i Båstad.  För att få lov att vara med så måste vi anmäla ett lag bestående av minst 4 personer, där en är mellan 13-25 och att det finns minst en av varje kön, det får lov att vara samma person.

Alla medlemmar får gärna nominera kandidater att delta, man får självklart nominera sig själv också. Nomineringar ska skickas senast 12/9 till lbs.sailrace@gmail.com. Motivera gärna nomineringen, meriterande är t ex bankappsegling, entypssegling, matchracing, gennakersegling (båttypen är J/70). Seglingskommitten kommer sedan att utse ett lag som vi tror kommer att kunna representera klubben bra och nå målet att kvala in till allsvenskan 2017. Skulle vi lyckas kvalificera oss kommer vi ta fram öppna och förankrade principer för hur vi skapar ett team med både spets och bredd för deltagande 2017. Deltagandet kommer troligen rotera inom ett team om ca 15 pers.

Frågestund finns efter torsdagsseglingarna den 1/9 och 8/9.

Läs mer om Allsvenskan Segling på www.allsvenskansegling.se
Följ Allsvenskan Segling på Facebook www.facebook.com/allsvenskansegling