Vi söker ny kassör

  • 12 okt 2016

Vår kassör har avsagt sig att bli omvald. Stina Stensson har haft mycket god kontroll på LBS finanser under 4 år och vill nu lämna över till en ny kraft. Vi tackar Stina för dessa år och söker nu en person med kunskap inom ekonomi som kan ta över.

Värdefull kompetens hos LBS nya kassör är helhetsförståelse av ett företag eller en verksamhet vad gäller ekonomisk planering, finansiering, löpande bokföring, betalningslösningar, bokslut och årsredovisning samt personal och juridik. Då LBS har en bred medlemsskara finns oftast kunskap hos andra som vid behov kan assistera.

God statistik finns från föregående år för att kunna bilda sig en uppfattning om arbetet (mängd och innehåll). Under nästkommande år behövs ett fortsatt utvecklingsarbete kring ekonomifunktionen i LBS. Detta för att bl a underlätta kommande betalningssystem och möjliga förenklingar i arbetet.

Då LBS bedrivs ideellt utgår styrelseersättning motsvarande avgiften för en normal båtplats. Vi har f n en person som får ett visst arvode för det mer administrativa arbetet med bokföringen.

Är du intresserad av detta eller kanske har tips om någon annan som skulle passa för uppdraget så tveka inte att ringa någon i valberedningen eller prata med någon i styrelsen.

Per Kroon, 0705-86 45 27, per.kroon.x@gmail.com 
Sammankallande i valberedningen