LBS Årets Båtklubb 2016

  • 20 jan 2017

Vi har av tidningen Båtliv utsetts till Årets Båtklubb 2016. Priset består förutom ära och berömmelse även av en kista fylld med båtprylar till ett värde av 125 000 kronor.

Så här lyder motiveringen:
”Lommabuktens Seglarklubb är en komplett båtklubb med ett stort engagemang och en omfattande verksamhet. Klubben har aktiviteter för medlemmarna som seglarskola, kursverksamhet och kappseglingar upp till SM-nivå. Klubbhuset vid Lommabuktens inlopp är centrum i verksamheten som lockar medlemmar i alla åldrar.”

Utmärkelsen är ett resultat av allt som vi gör tillsammans! En klubb består av dess medlemmar och allt som händer är beroende av medlemmars insatser.

Vi ska alla känna oss stolta över att det vi gör uppmärksammas av omvärlden och att vi nu utnämns till ett positivt föredöme för andra båtklubbar.

När vi fått hem priset kommer Styrelsen utvärdera hur vi ska använda sakerna vi får så de kommer våra verksamheter till nytta på bästa sätt.

Tävlingen Årets Båtklubb arrangeras av tidningen Båtliv, vars redaktion utser vinnaren efter nomineringar från läsarna. LBS fick 10 nomineringar från både enskilda LBS medlemmar, LBS styrelse och kanske även andra. Båtliv besökte oss även under 70-års jubiléet förra sommaren och planerar en artikel om LBS i kommande nummer under våren.


UPPDATERING 2017-01-27

Bussresa till Båtmässan Göteborg med prisutdelning Årets Båtklubb lördag 4/2

Följ med LBS till Båtmässan Göteborg och var med när vi tar emot priset för Årets Båtklubb. Vi åker i egen buss från Lomma tidigt på morgonen och är åter på kvällen. Pris för bussresan endast 100 kr/person - anmälan öppen nu