Träning i sommar för Optimist & Zoom8

  • 17 jul 2017
  • jolle

image: Träning i sommar för Optimist & Zoom8

 

Passa på att segla lite extra under och efter seglarskolan. LBS har optimistjolle träning på måndagar och zoom8 träning på torsdagar. Vi ses!

Träningsschema under sommaren för optimister och zoom8. 

Träning måndagar
Träning för alla Optimister – både de som precis har gått i seglarskola och de som har seglat ett tag. Samling riggade och klara kl 18.00. Kom gärna lite innan. Träningen är gratis hela sommaren och hösten för alla de som har gått i seglarskola i Lomma. Båtar kan man låna av klubben!

Träning torsdagar
Träning för Zoom 8. Samling riggade och klara kl 18.00. Kom gärna lite innan.
Klubben har 2st zoom8 som lånas vid träning. 

Från och med 8:e augusti kommer den ordinarie verksamheten igång och då tillkommer dessutom:

Tisdagssegling
Tisdagssegling – klubbtävling för alla typer av jollar. Alla välkomna - både de som precis har gått i seglarskola och de som har seglat ett tag. Intresserade föräldrar får följa med ut i följebåtarna och titta på seglingarna. Klubben bjuder på fika efter seglingarna! Samling riggade och klara kl 18.00. Kom gärna lite innan.

Träning torsdagar
Träning för Optimist Blå/Röd & E-jollar. Även Laser välkomna! Samling riggade och klara kl 18.00. Kom gärna lite innan.

 

Boka även in:

Läger
Övernattningsläger för Gröna Optimister (de som precis har gått i seglarskola och de som har seglar något år) 26-27/8!

KM
LBS Klubbmästerskap - 5/9 för alla typer av jollar - både de som precis har gått i seglarskola och de som har seglat ett tag. Optimisterna delas upp i olika klasser så att även nybörjare kan vinna och bli klubbmästare på lilla banan.

Blodiga yxan cup och fest
Blodiga Yxan Cup & Fest - 9/9 med prisutdelningar från klubbmästerskapet. Blodiga Yxan Cup är när vi föräldrar sätter oss i optimisterna och kappseglar i hamnen. Våra barn står på bryggan och hejar på! Brukar vara mycket populärt!

 

Skribent: Mikael Renstrand