LBS lyft och bottentvätt Informationsträff

  • 3 sep 2017

Hamnens nya kran och båtbottentvätt på Varvstorget är nu redo att användas fullt ut under hösten. Välkomna till informationsträff i klubbhuset tisdag 12/9 kl 19:00.

Att spola av och tvätta båtbotten som är målad med beväxningsförhindrande färg typ biocidfärg är att bedriva miljöfarlig verksamhet, vilket innebär att vi inte får bottentvätta på landplatsen.

Därför erbjuder nu LBS under perioden V37 – V42 möjligheten att få båten tvättad i botten med hjälp av nya kranen på Varvstorget och nyanlagda spolplattor med reningsanläggning. Du bör själv hjälpa till med tvätten. Vi har två mycket effektiva högtryckstvättar.

Boka tid på LBS hemsida där du finner en länk www.boka.se/lbskran.  De bokningsbara tiderna är torsdag fredag lördag och söndag i V37 – V44 från klockan 9:00 – 17:00. Tider skall bokas med början 9:00, 9:30, 10:00 och fylles på därefter. Med andra ord bokar du första lediga tid. Fyll i uppgifterna enligt bokningsanmälan och du får en bekräftelse på mail.

OBS! Båten skall vara helförsäkrad. Bokad tjänst skall betalas på plats med kort eller Swish i samband med lyftet.

Detta första år räknar vi som upplärning och hoppas vi skall kunna hålla tidsschemat så bra som möjligt.

Informationsträffen kommer att innehålla genomgång av boknings och betalsystem samt praktiska frågor kring lyft och tvätt.