Onsdagssegling för jollar startar 2:a maj

  • 25 apr 2018
  • jolle

 

Nu drar det ihop sig för årets första Onsdagssegling! Från den 2:a maj och varje onsdag fram till och med 20:e juni har vi Onsdagsseglingar i Lomma. Onsdagsseglingen är en klubbtävling för alla typer av jollar - stora och små.


 

Hej Alla Seglarvänner!
Nu drar det ihop sig för årets första Onsdagssegling!

Från den 2:a maj och varje onsdag fram till och med 20:e juni har vi Onsdagsseglingar i Lomma.

Onsdagsseglingen är en klubbtävling för alla typer av jollar - stora och små. Alla våra jolleseglare är välkomna - nybörjare så väl som erfarna seglare.
De med mindre erfarenhet seglar en egen lite kortare bana.

Ingen anmälan krävs – det är bara att dyka upp. Kom vid 17.30 och börja rigga din båt. Kl 18 håller någon av våra tränare i rorsmansmöte och går igenom vilken bana som ska seglas, hur man startar och vad som gäller i övrigt.

Efter varje segling bjuder klubben på kvällsfika och vi har en liten quiz med priser.

Speciellt med Onsdagsseglingen är att den arrangeras av oss föräldrar. Några erfarna föräldrar lägger bana och agerar startbåt. Alla andra föräldrar som vill får vara med och hjälpa till eller bara följa med ut på vattnet och titta på när våra barn och ungdomar seglar. 

Om du vill hjälpa till så låt oss (lommasailingteam@gmail.com) veta när du kan, och vilken position du vill ha, så lägger vi in dig i schemat. Vi behöver vara minst 3 föräldrar, gärna fler, plus coach varje gång.

Vi ses på onsdag!

mvh Jollekommittén

Länk till onsdagsseglingen på jolles hemsida
https://www.lbs.nu/Jolle/Regattor/Onsdagssegling/

Bemanningslista här på jolles hemsida
https://www.lbs.nu/Jolle/Regattor/Onsdagssegling/BemanningOnsdagsseglingar/

 

Skribent: Mikael Renstrand