Torsdagsträff 6 februari - Larm på din båt? SecurityPartner presenterar hur du kan skydda din båt mo

  • 20 jan 2020

För LBS som första båtklubb och pilot, med ett gemensamt mål från Skånes båtförbund, polisen och försäkringsbranschen presenterar vi ett larm anpassat för båt, skalskydd och larmpunkter ombord – ett skydd som kommunicerar status i och kring båten.

Efter träffar med båtklubbar och möten med båtägare under våren och sommaren i år 2019, kan vi nu presentera ett skydd som är utformat efter önskemål från båtägare. Båtsamverkan blir effektivare och kontakten mellan båtägare ökar. Det är inte bara problem med stulna båtmotorer utan även inbrott i båtar, stöld av exklusiva båtar med intressanta kraftpaket. Även segelbåtar får påhälsning och rensas på utrustning, instrument, inredningsdetaljer och liknande. 

Länk till info om samarbete mellan Skånes Båtförbund och Security Partner

Föredragshållare: Hans Lindblom

Kvällens värd: Benny Leveen

Klubben bjuder på fika. Det kostar ingenting och ingen föranmälan behövs. Vi ser gärna att ni skänker en slant till sjöräddningen.
“Det ska vara enkelt att bidra till en fungerande sjöräddning. Nu kan du swisha en gåva till Sjöräddningssällskapet. Dina pengar kommer till användning där behovet är som störst! Vårt swishnummer är 900 5000. Vill du rikta gåvan till en särskild station skriver du stationens namn (orten) i meddelandefältet. “

Alla är hjärtligt välkomna!

Tid: Torsdag 6 februari kl 19:00
Plats: LBS klubbhus, Ankarplatsen 1, Lomma