Snart fasar vi ut 2020

  • 15 dec 2020

Vi lämnar snart 2020 bakom oss och låter några nytagna foton från Jollesektionens sista träning i lördags stå som inspiration för det nya året 2021 där LBS 75-års jubileum och JSM2021 som absoluta höjdpunkter!

Ja,  2020 är nog ett  år vi helst glömmer och lägger bakom oss med covid-19 som orsakat mycket smärta och lidande för många.

Trots det kommer förmodligen just 2020 att bli ett år vi kommer att minnas särskilt just på grund av dessa omständigheter. Vi fick ställa in styrelsen informerar, föredrag, Sailor's Pub och vårmötet. Men minns också Coronakaffe, spontana visaftnar utomhus, en fin sommar och vi fick till slut segla till Danmark i alla fall under en kort period. Ingenting var sig likt och vi avslutade med ett digitalt årsmöte den 26 november med uppemot 70 deltagare där vi tackar er alla som bidrog till ett lyckat möte. Bifogar resultatet från röstningarna och enkäten avseende hur ni upplevde det digitala mötet.

Länk till svarsresultat!

Nu stegar vi in i 2021 med förhoppningen att vi under våren ska kunna återgå lite till det normala.

Glöm inte att blockera helgen den 5-6 juni nästa år för LBS 75-års jubileum!
Själva festen blir på lördagen den 5 juni och den 6 juni behövs om inte annat för återhämtning. Vi återkommer med mer detaljer framöver. Om du vill hjälpa till med planering och arrangemang inför fester så hör av er.

 

Slår också ett slag för  LBS DF65 Sailors "Modellbåts racing" på söndagar kl 13.00 vid bra väder.
Ca 20 båtar nu i LBS. 15 båtar i söndags.