Välkomna på LBS klubbmästerskap för kölbåtar den 25/9

  • 2 sep 2021

Välkomna på LBS klubbmästerskap för kölbåtar 2021 lördagen 25 september och säsongsavslutning med ärtsoppa och punch för alla medlemmar. Alla kan delta från rena noviser till OS-deltagare. Vill ni inte segla så söker vi funktionärer.

LBS klubbmästerskap för kölbåtar 2021
Tävlingens nivå är Grön vilket betyder att alla kan delta i seglingen från rena noviser till OS-deltagare.

Inbjudan och anmälan finns under rubriken KM 2021 kölbåt


Vi behöver funktionärer!
Som sagt, vi behöver fler funktionärer på sjön för att kunna genomföra detta KM som vanligt. Många som brukar arrangera KM och våra andra kölbåtsseglingar har jobbat mycket med JSM och är slitna och några är ute på andra kappseglingar (jolle) under denna helgen, så vi har en funktionärsbrist.
Vi behöver främst en banläggare och en linjebåt för att få ut våra bojar på bra ställen och kunna hjälpa till med att notera båtar under målgången.
Är du ny eller osäker på vad du ska göra? Vi hjälper dig!

För att anmäla dig som funktionär eller för mer info kontakta mig Per Kroon på per.kroon.x@gmail.com eller ring mig på 070-586 45 27.


Säsongsavslutning LBS!
Vi har säsongsavslutning för LBS i samband med Aftersailen. I inbjudan står det "Snarast efter sista båts målgång". Mao vädret styr lite. Men gissar start runt kl 16.15. Ärtsoppa och punch till alla deltagare och LBS medlemmar. Eftersom det är på eftermiddagen på en lördag ber vi er meddela om ni tänker komma för att vi inte skall stå med drivor av ärtsoppa och punch. Det är inte bindande men ger oss en fingervisning av hur många vi blir. 
Länk till: Jag/vi tänker komma!


Slutligen hoppas vi på rekorddeltagande! Ni är väl med?