Infomöte om torsdagsseglingarna 2022

  • 9 apr 2022

Är du nyfiken på att kappsegla? Den 25 april håller seglingskommittén informationsträff för säsongens torsdagsseglingar. Vi går igenom allt som man behöver veta inför en torsdagssegling så att alla kan delta på ett kul och säkert sätt.

Informationsmöte inför LBS torsdagsseglingar

Var:         LBS Klubbhus

Tid:          Kl. 19.00 måndag 25 april

Anmälan:  Behövs ej.

Det är roligt och lärorikt att kappsegla. Oavsett ambitionsnivå kommer du att lära dig mer om din båt och hur du på bästa sätt ska kunna få ut så mycket som möjligt av vinden. Inte så viktigt kan man tycka, men jag kan garantera att det blir mycket roligare att segla till någon av dina favorithamnar i Danmark när du upptäcker att du får bättre driv i båten och du är framme tidigare än beräknat. Detta och mycket annat kan du lära av dina seglarvänner på torsdagseglingarna.

Informationsmötet kring våra torsdagsseglingar fokuserar denna gång på er som är nybörjare eller som aldrig har varit med tidigare, eller bara är nyfikna på att ställa upp.

Vi går igenom allt som man behöver veta inför en torsdagssegling som bana, regler, program och starttider, hur ni anmäler er m.m.

Med detta sagt så önskar vi självfallet också att ni erfarna kappseglare deltar på denna säsongsupptakt. Genom era erfarenheter kan ni i allra högsta grad bidra till att få nybörjare att känna sig välkomna och omhändertagna. Ni är torsdagsseglingarnas ambassadörer!

Varmt välkomna!

Seglingskommittén