Ny hemsida KanslietOnline

  • 6 dec 2022
  • båtliv, båtplats, Kansli, klubb, Klubbinfo, nautiska kurser, segling kölbåt

Under dagen kommer hemsidan att stängas ner under några timmar och när den väl är igång igen kommer den att se lite annorlunda ut, byggd på en plattform från KanslietOnline.

 

Varför gör vi nu detta?

Under hösten 2021 informerade IdrottOnline att de inte längre kommer att avveckla det verktyg vi använt för vår hemsida.
Läs mer: Avveckling av hemsidor i IdrottOnline

Vi uppmanades att söka nya vägar för vår hemsida och valde att delta i samarbete med Svenska Seglaförbundet där vi bjöds in att delta i en referensgrupp för att hitta lösningar. Detta resulterade i en rekommendation av ett verktyg från KanslietOnline som är ett webbaserat verksamhetssystem, vilket vi också valde att gå vidare med.

Under senvåren 2022 och fram tills nu har vi jobbat på att få med så mycket som möjligt från den gamla hemsidan. Det nya verktyget erbjuder många funktioner som vi framöver kan komma att dra nytta av för klubbens verksamhet. Initialt är det vår Jollesektion som kommer att dra nytta av verksamhetsdelen genom att generera underlaget för LOK-stöd för vår ungdomsverksamhet.

Vi kommer efterhand att rapportera mer om det nya verktyget när vi väl är igång med det.

Det är vår förhoppning att ni ska känna er hemma direkt på den nya hemsidan och att ni snabbt hittar den information ni söker.

Leif Sundbäck
LBS, Lommabuktens Seglakubb

Om ni har frågor så skicka dem till mig: leif.sundback@gmail.com